Adidas Stan Smith Online Winkel

Adidas Stan Smith Online Winkel Adidas Stan Smith Online Winkel

De Adidas Stan Smith Heren/Dames maakt zich klaar voor de herfst met een constructie om tegen dat slechte weer te vechten. Maar nee, dat betekent niet dat het is aangepast met een laarsachtig ontwerp met een versterkte middelhoge hoogte, gezwollen isolatie en een geribbelde buitenzool, het heeft gewoon wat Gore-Tex-voering om te zorgen voor een functionele herfstschoen. voor degenen die niet alle extra toeters en bellen van de sneakerboot-markt nodig hebben. Het vermoeide en echte silhouet heeft een volledig zwart nubuckleer met Gore-Tex-isolatie om je op een bescheiden manier warm en droog te houden.In tegenstelling tot de shell-toe of de bijbehorende NMD en Ultra Boost, heeft het tennispictogram echter seersucker over de profielen en op de hiel. Trefoil-logo's op de achterkant genieten van de kleurentrifecta van het paar; ze verschijnen ook op de inlegzool, maar met adidas 'graphic voor de Pride Month van dit jaar. Adidas Stan Smith Schoenen Behalve het "Metallic Gold" -logo op de tong, is al het andere op deze Stan Smith bekleed met "Footwear White".

Alom gekoesterd vanwege zijn veelzijdige uiterlijk en erfgoed, is de Adidas Stan Smith Bestellen onlangs gespot met verschillende aanpassingen, waaronder een corduroy bovenwerk en Swarovski-kristallen. De Three Stripes bouwt zijn herfstcollectie nog verder uit en bereidt een nieuwe versie van de populaire tennissneaker voor, dit keer door te vertrouwen op Noord-Afrikaans geïnspireerde patronen.

Adidas Stan Smith Online Winkel Als je een glimp opvangt van de hielpanelen en binnenzolen van elke voet, zul je zien dat ze allemaal zijn uitgerust met ruitvormige Marokkaanse tegelpatronen; de rechterkant uitnodigend in blauwe en bordeauxrode kleurblokken, terwijl de linkerkant kiest voor een luidere groen en gele combinatie. Behalve het puur witte leren bovenwerk en de zool, vindt u subtiel geplaatste rode en gele accenten die de eerste set veterlussen het dichtst bij de enkel omhullen, naast een gitzwarte tonglogo.

Het paar is een recreatie in kleur in plaats van in constructie, en past het achterste hiellipje en de tong toe met hetzelfde groen dat het bovengenoemde tennisnietje zijn handtekening heeft gezet. Nieuwe Adidas Stan Smith Zelfs de branding is opzettelijk op dezelfde manier ontworpen als het klaverblad op de top een portretachtige rand rond zijn vorm trekt. Elders loopt wit meer vol, waardoor de Three Stripes-overlays langs de zijkant, de schelpneus en het leer over het hele profiel effectief worden gecombineerd. Gouden letters voegen een openlijk vleugje Superstar-DNA toe, hoewel het ingetogen is door de rest van de door Stan Smith beïnvloede elementen.

www.schoenenplace.com


yungue

6 Blog Beiträge

Kommentar